Muziek voor Hart en Ziel

Klanken brengen ons terug naar ons ware zijn. Daar waar wij heel en uniek zijn. Alles in het leven is energie en vibreert op een bepaalde frequentie. Soms zijn we uit balans en helpt muziek, klanken onze ware trilling weer te hervinden, of word je geraakt door een toon, een klank. Laat je aanraken. Beleef, herstel en geniet van wat zo puur is als klank zonder woorden. Het brengt ons naar de essentie.

de essentie

is dichterbij dan de adem

dichterbij dan handen en voeten
— A. Tennyson

Mijn instrumenten gebruik ik ook tijdens de yogalessen en healingen, waarin klanken de weg bereiden naar het gevoelsleven, ons ware Zelf.

Voor speciale gelegenheden verzorg ik de muziek. Zo kan ik verhalen muzikaal ondersteunen en bij rituelen en ceremonies spelen, evenals begrafenisplechtigheden, trouwerijen en openingen van bijv. een galerie. Door de improviserende manier van spelen, is de muziek heel goed afgestemd op de gelegenheid en de sfeer van dat moment.Tarief voor tijdens gelegenheden
In overleg – ( € 50,00 tot € 75,00) afhankelijk van de gelegenheid, exclusief vervoerskosten.

CD ‘Peaceful Moments on Echo Lake’
De CD is opgenomen op een meer in Connecticut (USA) in verbinding met de natuur, vogels die zongen, water in beweging, omdat ik in een kano zat te spelen.

“Toen mijn zoon door gedragsproblematiek thuis bleef van school zette ik de CD op om hem ernaar te laten luisteren. Hij ontspande zienderogen en daarna hadden we een prachtig open gesprek, waar de leerkrachten op school veel aan hadden.”

“Ik luisterde de CD in de zomer met het raam open terwijl ik mij ontspande en opeens werd ik me bewust van een concert van vogels in de bomen bij mijn huis. Ze reageerden op de muziek..zo bijzonder!”

Fragment: ‘Searching our Path’

De CD is te koop voor 15 euro + verzendkosten.